ALERT: Unknown Entity Deletes Portion Of Whistleblower Andrew Maguire’s KWN Audio Interview About A Major Event In 26 Days

Dit is even iets om in te duiken, in het kort:

The post ALERT: Unknown Entity Deletes Portion Of Whistleblower Andrew Maguire’s KWN Audio Interview About A Major Event In 26 Days appeared first on BeurZ Nieuws.

Dit is een ideaal moment!

Gisteren vertelde ik u dat ik definitief Bitcoins aan het verkopen ben, en dat ik al mijn winst ga beleggen in goud- en zilveraandelen. De gemiddelde belegger heeft na Trumps verkiezing zijn interesse in goud- en zilver(aandelen) verloren. Voor de oplettende belegger is het echter juist alleen maar interessanter geworden. Op de koersgrafiek hieronder ziet u de ontwikkeling van de goudprijs sinds begin 2016. Vier fases Ik heb deze koersgrafiek voor u ingedeeld in de volgende vier afzonderlijke fases:

Leest verder: Dit is een ideaal moment!

The post Dit is een ideaal moment! appeared first on BeurZ Nieuws.

Clif High – Crypto Currencies Break Loose, then Gold & Silver

Where does Internet data mining expert Clif High see Bitcoin going in the hyperinflation we are heading into? Clif High says, “I’ve got what you call a strike point, a numeric value our data sets are aiming at that shows Bitcoin should be about $13,800 sometime in early February of 2018. That will basically be a fivefold increase at what we are at now. . . . I always thought cryptos would have to break out first in order to upset . . . the structure of the central banks so silver and gold could break loose. I suspect silver will break loose. The rocket shot on that will be staggering, but bear in mind I am the Internet’s worst silver forecaster. I have had silver at $600 per ounce in our data since 2003. If that occurs, look at how shocking and rapid that rise is going to be.”

High goes on to say, “Gold and silver are the most undervalued assets on the planet.” . . . And he predicts “by early February, gold will be at $4,800 per ounce and silver will be around $600 per ounce.”

High also says, “The Fed can’t kill crypto currencies . . . The elites are fearful because they can’t control crypto currencies, and they can’t suppress them. There will be no more source of free printed money for bribing people. . . . When the dollar dies, the corruption and crime will be revealed.”

Join Greg Hunter as he goes One-on-One with Internet data mining expert Clif High of HalfPastHuman.com.

All links can be found on USAWatchdog.com: http://usawatchdog.com/crypto-currenc…

The post Clif High – Crypto Currencies Break Loose, then Gold & Silver appeared first on BeurZ Nieuws.

Koopsignaal voor goud

Er is een koopsignaal voor goud; Na een lange reeks van dalingen lijkt de bodem van het trendkanaal bevestigd te zijn.

De stochastic indicator was eerder ook al een betrouwbare voorspeller Dus als u nog wil bijkopen is dit wellicht een optie.

Zelf heb ik afgelopen vrijdag een long optie positie in goud (GLD) genomen. Liever gouden of zilveren munten klik dan  hier.

The post Koopsignaal voor goud appeared first on BeurZ Nieuws.

De olieprijs en zilverproductie

Eén van de ondergewaardeerde links met de zilverproductie is de hoeveelheid energie die het kost om zilver te winnen.
Bij een relatief lage olieprijs zoals we die nu kennen, is de productie van zilver redelijk goedkoop en mijnbedrijven kunnen al winst maken ondanks het feit dat de zilverprijs niet bijster hoog staat.
Dat gaat anders worden als brandstof duurder wordt.
Hoeveel kost de productie van ounce zilver dan eigenlijk?
Kijken we naar het bedrijf Pan American Silver, dan lezen we een productie van 26.5 miljoen ounces zilver tegenover 20,5 miljoen gallons brandstof. Nu is een gallon 3,78 liter. 77,5 miljoen liter brandstof voor een productie van 26,5 miljoen ounces. Het zijn gigantische hoeveelheden.
Het komt neer op bijna drie liter brandstof per ounce zilver.
Wetende dat de wereldproductie aan zilver zo’n 900 miljoen ounces is, weten we ook dat die industrie een enorme slokop is die scheepsladingen brandstof verbruikt. Als de olieprijs 10% stijgt, dan heeft dat enorme consequenties voor de mijnbedrijven.
Het verbruik van brandstof wordt in de sector eerder meer dan minder, omdat de productie van zilver steeds moeilijker wordt.
zilveraandelen.nl

Bron: BeursBox.nl

The post De olieprijs en zilverproductie appeared first on BeurZ Nieuws.

Rothschild geeft toe dat hij goud aan het kopen is

Jacob Rothschild zegt dat hij goud aan het kopen is omdat de centrale banken het niet meer onder controle hebben.  Een vreemde uitspraak van een familielid dat de banken al eeuwen via hun aandelen bezit besturen.   Met hem halen vele miljonairs hun geld uit de aandelenmarkt en kopen ze fysiek goud en zilver.  Ik verwacht dat de edelmetalen nu stevig gaan stijgen en daarom ben ik zelf gaan bijkopen.  Kijk ook de video.

 

The post Rothschild geeft toe dat hij goud aan het kopen is appeared first on BeurZ Nieuws.

Goud weer terug in de belangstelling

De oplopende spanningen door het tonen van de Amerikaanse spierballen hebben de goudprijs een zetje omhoog gegeven. Het is maar een zetje en geen losgebroken stier.
In feite is het tot op heden leuk, maar nog geen terugkeer naar een bullmarkt periode.
Mijn eigen methode hanteer ik nog altijd en dat is structureel iedere maand een stukje spaargeld overzetten naar goud. Als je dat maar lang genoeg doet, dan wordt het vanzelf een substantieel bedrag.
Nog even teruggrijpen: In juli en augustus van 2011 heb ik mijn goud verkocht om er mijn huidige huis mee te kopen. Ik heb nog wel een relatief lage hypotheek op het huis met een rente van 2%. Ik heb indertijd namelijk mijn zilver gehouden. Dat laatste was niet slim. De bedoeling was om met de waardestijging van het zilver de hypotheek zo snel mogelijk af te lossen. De zilverprijs ging echter van 45 naar 12…
Nadat de verbouwingen gedaan waren, ben ik weer goud gaan sparen en ik heb dus een groot gedeelte van de daling van 1917 naar ongeveer 1000 meegemaakt. Mijn iedere maand gekocht goud was behoorlijk in waarde gedaald, maar iedere maand kocht ik bij en dus ook toen goud zo goedkoop stond. Op dit moment sta ik dan ook weer op winst en ook de gemiddelde zilver aankoopkoers is voor mij weer positief geworden. Ook zilver koop ik vrijwel iedere maand iets van bij.
Wat ga ik me dat goud en zilver doen en waar is het?
Wat ik er mee ga doen, is dat ik het een keer ga uitgeven. Dat kan zijn in een eventuele crisis, omdat ik dan cash heb waar anderen een probleem hebben en prijzen heel laag zijn, en anders wordt het een keer een uitgave waarvoor u zelf ook uw spaargeld zou aanspreken. Het is immers mijn spaargeld.
Waar is het? Ik heb het op enkele goudrekeningen staan en het fysieke goud en zilver ligt in verschillende kluizen overal in de wereld, maar niet in de EU.
Ik wil niet de kans lopen dat mijn eigen overheid een greep in mijn kapitaal doet. In het ergste geval ga ik liever naar mijn goud toe dan dat ik het gedwongen ibnlever bij de overheid. Wat ik daarmee zeg, is dat als onze overheid zou doen wat de Amerikaanse overheid in de jaren dertig deed, namelijk goud verboden verklaren, dan verlaat ik de EU.
Meer over edelmetalen op mijn site goudgoud.com

Bron: BeursBox.nl

The post Goud weer terug in de belangstelling appeared first on BeurZ Nieuws.

Kangaroo 2017

Hier is de nieuwe Zilveren kangaroo munt – 1 ounce jaargang 2017 / 19.85 euro op moment van schrijven.

Op dit moment 15 april 2017 staat de zilverprijs (550 euro per kilo) in de startblokken om naar grote hoogte te springen.  Munten hebben het voordeel dat er geen tegenpartij is die moet leveren en risico draagt. Ik heb ze zelf in december gekocht bij goud999 en deze zilveren munten zijn ook verkrijgbaar in boxen van 250 en 500

The post Kangaroo 2017 appeared first on BeurZ Nieuws.

Spaargeld slim aan het werk zetten

Wat zijn op dit moment interessante mogelijkheden om spaargeld voor je te laten werken?
Historisch gezien zijn aandelen bijzonder interessant. De vraag is echter of op dit moment aandelen wel zo’n slim idee zijn. Als je nu koopt, dan betaal je in heel wat gevallen immers de hoofdprijs.
Maar wat dan wel, als je aandelen nu in het algemeen te duur vindt?
Het aflossen van wat leningen is, ondanks de lage rente, geen slecht idee. Wat het inhoudt, is dat u minder maandlasten krijgt in de toekomst. Anders gezegd, het geeft u dan meer financiële ruimte in wat er maandelijks inkomt en uitgaat. Het is dus helemaal geen slecht idee om schulden te verminderen.
Een andere manier om uw maandlasten te verminderen is het zelf opwekken van energie. Dat kan bijvoorbeeld via zonnepanelen. Ook dat gaat u lagere maandlasten geven omdat uw energiekosten lager worden.
Ik ben zelf ruim 100 euro per maand minder aan energiekosten kwijt door mijn 43 zonnepanelen. Er is echter nóg een manier waarop u uw maandlasten kunt verlagen. Dat is heel simpel, minder energie verbruiken! Maatregelen om minder energie te gebruiken kunnen u ook veel geld schelen. Zo bleek in mijn eigen boerderij dat twee muren nooit geïsoleerd waren. Die 1500 euro investering ga ik terug zien in meer comfort en een lagere gasrekening. Dakisolatie, vervangen van lang brandende lampen door LED’s zijn allemaal interessante investeringen die u vooraf kunt doorrekenen. De TL lampen boven mijn bureau heb ik vervangen met LED TL lampen. Terugverdientijd is slechts één jaar!
Heeft u dat allemaal al gedaan, overweeg dan investering buiten eigen huis. Zo heb ik aandelen in windmolens gekocht. Ook ben ik deelnemer in een windpark bij Moermansk en ik beleg in onroerend goed in Nederland, de VS en Engeland.
Naast dat alles hou ik ook goud aan. Ook Lodelijk Hof schreef daar gisteren al over. Wat moet je immers hebben als valuta of de beurs instorten?
Jawel, goud. (en zilver). U kan dat fysiek aanhouden, maar u kan natuurlijk ook een online goudrekening openen.

Bron: BeursBox.nl

The post Spaargeld slim aan het werk zetten appeared first on BeurZ Nieuws.